SETMANA CULTURAL 2022 I JORNADES DE PORTES OBERTES.

Rutes pel Raval i la Vila, veus dels/de les  nostres alumnes.

PROGRAMA SETMANA CULTURAL 2022

Comencem la nostra setmana cultural, aquest 9 d’abril, aquest dissabte, en companyia de l’associació de veïns del Palau i tenim un fum d’activitats genials que ens ho faran passar d’allò més bé: caminades pel centre històric, música, xocolata i diversió «a cabassos»

Mireu quin pla tenim per al dissabte 9 d’abril:

Comencem a les cinc i mitja de la vesprada a la plaça de l’esglèsia de Santa Maria amb una ruta guiada pel centre històric de la mà de Rodamons que ens portarà al nostre centre, al CEIP Santa Anna, on ocorreran coses increiblement divertides: hi haurà una calorosa benvinguda i una xarradeta sobre el Palau d’Oliva de la mà de Xavier Canyamàs.

Després, Pau Alabajos, al pati de l’escola, presentarà el seu nou disc, les hores mortes.

I sense més dilacions, xocolatada amb bunyols, coca i misteleta de la bona per tots i totes les que s’apunten. No t’ho perdes i que no t’ho conten!!!

Ja teniu ganes eh? Al barri ens venim amunt perquè comença també la setmana cultural del CEIP Santa Anna sota el nom de Rutes a ritma de rock and roll.

Farem un taller de grafitis amb Jau, veí d’Oliva i decorarem els murs exteriors del col·le. No tt’ho vols perdre, eh?

Com l’any passat, també participem al projecte Rapsodes i tenim com a convidats «Ramonets». Que faran un taller de Rock al Santa Anna.

Finalment, us convidem el dimecres que ve a participar d’una ruta pel centre històric de la ciutat de la mà dels nostres xiquets i xiquetes que faran de guies i que us contaran les llegendes i secrets de la nostra ciutat. No t’ho pots perdre i us esperem a les portes de la escola per acompanyar-vos a les rutes que preparen el nostre alumnat per fer vos gaudir de totes les històries de la vostra ciutat.

Recordeu, dimecres 13 a les 10 del matí, a la porta. Passarem llista!!!!

JORNADES DE PORTES OBERTES 2022

Dissabte, 9 d’abril, de 16.30h a 17:30h.

Dimarts, 12 d’abril, de 17h a 18h.

Dimecres, 13 d’abril, de 17h a 18h.

RAMONETS, TALLER DE ROCK