PROCÉS D´ADMISSIÓ CURS 2024-25

INSTRUCCIONS ALUMNAT DE 3 ANYS

Període d’admissió en Infantil i Primària: 

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat València (DOGV) este divendres el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2024-2025 dels nivells d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

La presentació de sol·licituds per a sol·licitar plaça en Infantil i Primària es realitzarà del 30 de maig al 6 de juny. Després de la baremació de les sol·licituds, es publicaran les llistes provisionals l’1 de juliol i les definitives el 15 de juliol. D’esta manera, la matrícula telemàtica serà del 15 al 19 de juliol i la presencial del 15 al 23 de juliol.

2024_3667

NORMATIVA PROCÉS D’ADMISSIÓ 

RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2024, del director general de Centres Docents, per la qual s’establix el calendari i es dicten instruccions respecte al procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana que impartixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, i en els centres d’Educació Especial, per al curs 2024-2025.

DECRETO 48/2024, de 23 de abril, del Consell, por el que se regula el proceso de admisión en los centros docentes públicos y privados concertados que imparten enseñanzas de Educación Infantil, Educación Primaria, Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, y en los centros de Educación Especial, en la Comunitat Valenciana.

Decret 48/2024, de 23 d’abril, del Consell, pel qual es regula el procés d’admissió en els centres docents públics i privats concertats que impartixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, i en els centres d’Educació Especial, a la Comunitat Valenciana. Criteris per a la valoració de les sol·licituds.

ORDEN 8/2024, de 24 de abril, de la Conselleria de Educación, Universidades y Empleo, por la que se regula el procedimiento de admisión del alumnado en los centros docentes públicos y privados concertados que imparten enseñanzas de Educación Infantil, Educación Primaria, Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato y en los centros de Educación Especial en la Comunitat Valenciana.

TELEMATRÍCULA      

SORTEIG DE LA LLETRA